sentralbanksjef norge

TV 2 har fått utlevert SMS-dialogen mellom finansminister Vedum og Høyre-leder SolbergDer går det fram at Vedum først varslet Solberg om at Stoltenberg var en av søkerne på sentralbanksjef-jobben. Som sentralbanksjef har du to hovedoppgaver.


Send Og Motta Brev Digitalt Med Digipost Kan Du Enkelt Behandle Fakturaer Laste Opp Viktige Papirer Og Fa Kvitteringer Banks Brev Papir

Til TV 2 skriver Støre som på det tidspunktet hadde en lang valgkamp foran seg at Tangen tok.

. Du leder Norges Bank som styrer pengepolitikken i Norge. Også her diskuteres sentralbanksjefjobben fortsatt uten at Norge trenger ny sentralbanksjef. Rollen gjør deg også til styreleder i Oljefondet som er verdens største fond.

Det første betyr at du sammen med Norges Banks styre setter styringsrenten. Den blir igjen førende for renten vanlige folk og bedrifter får i banken. Finansdepartementet endte til slutt på Jens Stoltenberg.

Jeg ble som parlamentarisk leder i Høyre ringt opp av finansministeren i desember og orientert om at søkerlisten til stillingen som sentralbanksjef ville bli. 22 personer søkte på jobben som sentralbanksjef.


Pin Pa Okonomi Finans


Norges Bank Er Sentralbanken I Norge Og Skal Sikre Prisstabilitet Og Finansiell Stabilitet Banken Forvalter Ogsa Statens Pensjonsfond Utland Norges Norge Bank


Buypass Code Arbeidsplass


Pin Na News


Dine Penger Diner Penger


Pin Pa Okonomi Finans


Pin Pa Okonomi Finans


Pin Pa Okonomi Finans

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel